Η ashleymadison σας αποκαλύπτει τους πιο γενναιόδορους και πιο τσιγκούνηδες ...άπιστους

Ήθελαν… σχέση με την ΑΕΚ και πάνε τελικά AENK

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ashleyΗ Ashleymadison.com, η  γνωστή ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε εξωσυζυγικές σχέσεις διεξήγαγε μια έρευνα σε 41 χώρες όπου 106.139 μέλη άνδρες και γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τις εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η μέση ηλικία  είναι τα 40 χρόνια για τους άνδρες και τα 33 για τις γυναίκες. Οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες ήταν παντρεμένοι ή βρίσκονταν σε μια μακροχρόνια σχέση. Μιλάμε για το  84,6% των ανδρών και το 87,6%  των γυναικών. Οι περισσότεροι άπιστοι άνδρες (16,1%) και γυναίκες (15,5%) είναι αυτοί στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Ακολουθούν στη δεύτερη θέση οι επιχειρηματίες στους άνδρες (15,8%) και του ιατρικού επαγγέλματος στις γυναίκες (14,3%).

Ποιοι είναι οι πιο γενναιόδωροι εραστές; Οι γυναίκες από την Άπω Ανατολή και πιο συγκεκριμένα οι γυναίκες από το Χονγκ Κονγκ (89%), την Ιαπωνία (88%) και την Ταϊβάν (87%) καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις στη γενναιοδωρία των δώρων τους στους εραστές τους ενώ οι Αμερικανοί και οι Ιταλοί  (92%) γνωρίζουν τι ποσό θα χαλάσουν για την ερωμένη τους! Η μέση δαπάνη από τους Ιταλούς, Αμερικανούς και τις κυρίες από την Άπω Ανατολή είναι περίπου 1.000 δολάρια ανά έτος!

Οι Γερμανοί (64%) και οι γυναίκες από την Αργεντινή  (58%) είναι το λιγότερο γενναιόδωροι στα πονηρά δωράκια. Οι έμπειροι της απιστίας (71,8%) είναι πιο πιθανό να έχουν περισσότερα από ένα κινητό τηλέφωνο. Οι Γάλλοι (86%) είναι οι νικητές σε αυτή την κατηγορία με τους Ιταλούς (85%) να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση, ενώ στις γυναίκες  οι Αμερικανίδες (79%) καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, ενώ ακολουθούν οι Βραζιλιάνες (71%).

Ο Noel Biderman,  Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής της AshleyMadison.com σχολίασε για το συγκεκριμένο θέμα: “Η απιστία είναι εδώ για να μείνει. Είναι πια μια παγκόσμια επιχείρηση.  Όταν συμπεριλαμβάνονται τα ξενοδοχεία, εστιατόρια, κοσμηματοπωλεία, ανθοπωλεία και τα πολυτελή ταξίδια, η οικονομία της απιστίας ανέρχεται σε τρισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο και η AshleyMadison.com ξεπερνώντας τα 29 εκατομμύρια μέλη είναι μια ένδειξη του φαινόμενου της αύξησης της παγκόσμιας απιστίας και ειδικά στις γυναίκες των 30 ετών και πάνω. Βλέπουμε ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι γενναιόδωροι με τους  εραστές τους. Πλέον επιλέγουν να έχουν περισσότερα από ένα κινητά τηλέφωνα για να επικοινωνούν με τους εραστές τους, εκτός από τη χρήση των υπηρεσιών AshleyMadison.com”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X