Ο κόσμος την ξανακάνει "Βασίλισσα"

Ο κόσμος την ξανακάνει "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

parousiasi diarkeias mpasketΜε το σύνθημα “Η Βασίλισσα αποτελεί αγάπη …διαρκείας”, οι υπεύθυνοι της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ καλούν τον κόσμο του δικεφάλου να στηρίξει δυναμικά την ομάδα για να επιστρέψει στην κορυφή. Εκεί δηλαδή που αξίζει να βρίσκεται. Αυτή την ώρα οι άνθρωποι του τμήματος, μαζί με τον προπονητή της Ένωσης, Βαγγέλη Ζιάγκο, είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας με κυρίαρχο θέμα την παρουσίαση των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν, έχοντας ως μοναδικό στόχο ένα όσο το δυνατόν πιο γεμάτο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος της ΑΕΚ άλλωστε έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι πάντα βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό της “βασίλισσας”.

Η συνέντευξη τύπου δεν έχει αρχίσει ακόμα. Ήδη όμως βρίσκονται στην αίθουσα ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, ο γεν. γραμματέας της ερασιτεχνικής Γιώργος Κατσαδήμας, ο Γιώργος Μπέρκοβιτς (πρώην ταμίας της ερασιτεχνικής), ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΑΕΚ, Μάνος Μακρής και ο Θωμάς Μαύρος (για προσωπική του υπόθεση).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X