Κάιλς: «Είναι τρελοί οι οπαδοί της ΑΕΚ, είμαι περήφανος που τους έχουμε και μας στηρίζουν»

Κάιλς: «Είναι τρελοί οι οπαδοί της ΑΕΚ, είμαι περήφανος που τους έχουμε και μας στηρίζουν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kailsΠροσαρμόζεται όλο και περισσότερο με τη νέα του ομάδα ο Ντέιβιντ Κάιλς. Ο Aμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook και μίλησε για τον κόσμο, τα δύο ματς που έδωσε η ομάδα και αυτό που επίκειται με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις νίκες επί Κολοσσού και Ρεθύμνου: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτούς τους δύο αγώνες. Ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα απέναντι σε δύο καλές ομάδες. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε βλέποντας τη δυναμικότητα των ομάδων. Είναι μία πρόκληση για μας. Σίγουρα θα είναι μία μεγάλη σεζόν για την ομάδα».

Για την δική του κατάσταση: «Εγώ βρίσκομαι στη φάση που ακόμα καταλαβαίνω τα συστήματα και τη φιλοσοφία της ομάδας. Ξεκινήσαμε αργά προετοιμασία αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαι καλύτερος. Έχω προσδοκίες τόσο από τον εαυτό μου όσο και από την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι προχωράμε. Προσωπικά παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Είμαι χαρούμενος, «πεινασμένος» και σε μία διαρκή επαγρύπνηση».

Για την Ελλάδα: «Μου αρέσει που βρίσκομαι στην Ελλάδα, οποιεσδήποτε και να είναι οι καιρικές συνθήκες. Ψάχνω να βρω μία Ελληνίδα (γέλια) να έρθει μαζί μου στο γήπεδο και να μου φωνάζει «Ε, Ντέιβιντ, είμαι εδώ για σένα».

Για τον κόσμο: «Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Σε αυτούς του δύο αγώνες μας βοήθησαν πολύ. Πραγματικά, ένιωσα μία έκπληξη που ήρθαν τόσοι άνθρωποι να δουν αυτούς τους αγώνες. Ήταν κάτι το φανταστικό. Είμαι πολύ υπερήφανος που έχουμε τέτοιους οπαδούς. Είναι «τρελοί». Με τον τρόπο που μας στηρίζουν, μας δίνουν δύναμη να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να σκοράρουμε πιο εύκολα στην επίθεση. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να έχουμε την ίδια συμπαράσταση από τον κόσμο».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι δύσκολο, όπως ήταν και τα προηγούμενα δύο. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και θα παίξουμε ακόμα πολλούς αγώνες. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με τον Άρη και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε».

Και η δέσμευσή του: «Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι «σκληρός» σε κάθε αγώνα. Θα δίνω το 100% για την ομάδα και για τον κόσμο. Η σεζόν ξεκίνησε, οπότε και εγώ είμαι διαφορετικός. Ήρθε η ώρα να περιορίσουμε τα χαμόγελα και να δουλέψουμε με μεγάλη αφοσίωση. Περιμένω πως και πως τους υπόλοιπους αγώνες».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X