Λύμπε: "Δύσκολα συμβιβάζομαι. Συνειδητή η απόφαση για το διαζύγιο"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lymperopoulosΟ Νίκος Λύμπερόπουλος σχολίασε για πρώτη φορά το “διαζύγιό” του με την ΑΕΚ. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης φιλοξενήθηκε στην “Αθλητική Κυριακή” και αρχικά αναφέρθηκε στην φετινή “περιπέτεια” του δικεφάλου:

«Είναι από όλους αποδεκτό ότι πλέον η ΑΕΚ έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ποιότητα, έχουν προοπτική, έχουν ταλέντο, αρκεί να το δείξουν μέσα στο γήπεδο. Σήμερα επειδή παρακολούθησα το παιχνίδι (σ.σ. φιλικό με τη Λαμία), νομίζω ότι η ΑΕΚ αντιμετώπισε ακριβώς αυτό που θα έχει να αντιμετωπίσει όλη τη χρονιά στη Β’ Εθνική, ομάδες που θα παίζουν 120% εναντίον της. Πολύ πειθαρχημένα, πολύ κλειστά και θα πρέπει να εκμεταλλεύεται την κάθε ευκαιρία για να πετυχαίνει το στόχο της. Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρει το στόχο της και το καλοκαίρι του 2015 θα είναι στη Σούπερ Λίγκα, εκεί που πραγματικά αξίζει.

Από εκεί και πέρα, νομίζω είναι μεγάλο ντισαβαντάζ, ότι η ΑΕΚ θα κλείσει 3 μήνες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν ξεκινήσει 11 Οκτωβρίου. Επειδή υπήρξα ποδοσφαιριστής, αν ήμουν στη θέση των παιδιών, θα είχα τρελαθεί. Να κάνεις μόνο προπονήσεις και να παίζεις μόνο φιλικά, είναι απίστευτο. Θα μπορεί να ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά εγώ θέλω να μιλήσω για την ΑΕΚ γιατί είναι η ομάδα που υπηρέτησα τελευταία και πιστεύω ότι η θέση της είναι στη Σούπερ Λίγκα και το μέλλον είναι εκεί».

– Χωρίς Νίκο Λυμπερόπουλο τώρα πλέον η ΑΕΚ…

«Σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, δεν υπάρχουν πρόσωπα. Υπάρχει η Ιστορία της, ο κόσμος της, η φανέλα. Τα πρόσωπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

– Μιας και έχει περάσει καιρός από τότε που αποχώρησες από την ΑΕΚ, εξήγησε μας πιο συγκεκριμένα τους λόγους της λύσης αυτής της συνεργασίας.

«Πίστεψέ με, δεν φτάνει μια εκπομπή για να αναλύσουμε τα θέματα… Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι ήταν μια συνειδητή απόφαση, επειδή είμαι ένας δύσκολος άνθρωπος και δύσκολα συμβιβάζομαι».

-Δεν έχει να κάνει, δηλαδή, με μεταγραφές που δεν προχώρησαν, γιατί ακούστηκαν διάφορα…

«Αυτά γίνονται παντού νομίζω»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X