Περίμενε περισσότερα από Ράιτ και Ουίλιαμσον

Περίμενε περισσότερα από Ράιτ και Ουίλιαμσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÔÓÁÌÇÓ ÑÁÉÔ ÁÅÊ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Το χθεσινό 40λεπτο στο κλειστό της Γλυφάδας ήταν απαιτητικό. Ήταν παιχνίδι πολλών ειδικών καταστάσεων και αρκετοί παίκτες όπως ο Παπαντωνίου (17 λεπτά στο παρκέ), ο Κασελάκης (26 λεπτά), ο Πολυτάρχου (14 λεπτά) και ο Τσιάκος (14 λεπτά) έδωσαν λύσεις. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος πάντως περίμενε πολλά περισσότερα από τον Ράιτ και Ουίλιαμσον που δεν προσέφεραν όσα αναμένονταν στο παρκέ.

Ο πρώτος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο διάστημα έκανε πολλά αβίαστα λάθη, κάτι που συνέχισε και στο δεύτερο. Τελικά ο Ράιτ στα τελευταία λεπτά βελτιώθηκε, έβαλε κρίσιμα καλάθια και σε 18 λεπτά έφτασε τους 10 πόντους με καλά ποσοστά ευστοχίας.

Οσον αφορά τον Ουίλιαμσον, στο 20λεπτο που αγωνίστηκε δεν ξεχώρισε. Πολλές χαμένες βολές και λίγες πρωτοβουλίες για να βοηθήσει. Αντιθέτως ο Κάιλς όταν τον χρειάστηκε η ΑΕΚ, αυτός την πήρε στις πλάτες του παίρνοντας την σκυτάλη από τον Σάκοτα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X