Τέλος ο Ατματσίδης

Τέλος ο Ατματσίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

panaigialiosΈνας ακόμα ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τον Παναιγιάλειο. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ατματσίδη, ο οποίος ακολούθησε το …δρόμο που χάραξε ο Κοιλιάρας πριν λίγες μέρες. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η πρώτη αντίπαλος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, σημειώνεται:

“O Παναγιώτης Ατματσίδης έλυσε σήμερα, κοινή συναινέση με την ομάδα μας, το συμβόλαιό του. Ο μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον σύλλογο κάτι που σεβάστηκε και έκανε δεκτό η διοίκηση η οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αποχωρώντας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που γνώρισα εδώ στο Αίγιο, από τον πιο απλό φίλαθλο μέχρι τον πρόεδρο της ομάδας. Η εμπειρία που έζησα στο Αίγιο είναι κάτι που θα μου μείνει χαραγμένη… Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της με ενότητα”.

πηγή: mikriliga.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X