Πρεμιέρα σήμερα (16.30) για τους «μάγκες», κόντρα στην Αναγέννηση Βύρωνα

Καλή αρχή με φιλική νίκη για την ΑΕΚ επί του Ιωνικού ΝΦ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handballΗ περυσινή πορεία, η απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά και τα όσα έγιναν προς το τέλος της χρονιάς, άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα χάντμπολ, η οποία έφτασε μια ανάσα από την διάλυση. Ωστόσο σήμερα, σε λίγες ώρες (16.30) απέναντι στην Αναγέννηση Βύρωνα είναι έτοιμη να μπει και πάλι στα παρκέ, με στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με το περυσινό ρόστερ, ωστόσο η παρουσία του Γιάννη Αρβανίτη στον πάγκο, αλλά και κάποιων παλιών που έμειναν στην ομάδα, δίνουν ελπίδες. Ασφαλώς και η ΑΕΚ δεν ξεκινά με στόχο το πρωτάθλημα και σίγουρα δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί.

Όμως άπαντες μέσα στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν ψηλά την κιτρινόμαυρη σημαία. Αρχής γενομένης από την σημερινή πρεμιέρα απέναντι στην Αναγέννηση Βύρωνα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν 15 ημέρες σε φιλικό παιχνίδι και αναδείχτηκαν ισόπαλες 19-19. Το σημερινό είναι διαφορετικό ματς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι κιτρινόμαυροι θα έχουν και την βοήθεια του Βόσνιου Μπαλάζ, που θα ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, στο γήπεδο που γράφηκε πέρυσι ο επίλογος της ομάδας που ξεκίνησε με πολλά όνειρα, αλλά κατέληξε να βλέπει τον Διομήδη να σηκώνει την κούπα.

Οι κιτρινόμαυροι θα στερηθούν την βοήθεια των οπαδών τους, αφού είναι γνωστή (από πέρυσι) η τιμωρία της έδρας τους για οκτώ αγωνιστικές.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X