Ζωντανή περιγραφή μέσω του WEB RADIO και του παιχνιδιού ΑΕΚ - Ρέθυμνο (18:30)

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου (84-79, ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek basket me kolossoΌπως και την προηγούμενη Τετάρτη, έτσι και σήμερα, το web radio του enwsi.gr θα βρεθεί ξανά κοντά στη “Βασίλισσα”. Ο Τάσος Καπετανάκος θα βρίσκεται στο κλειστό της Γλυφάδας στις 18.30 για να μεταδώσει ζωντανά το ματς κυπέλλου της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο. Μετά την νίκη και την πρόκριση επί  του Κολοσσού Ρόδου, οι παίκτες της Ένωσης καλούνται να κάνουν και σήμερα μια ακόμα υπέρβαση.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης απέναντι στο Ρέθυμνο, μια ομάδα που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα παλέψει για πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει αν αντιμετωπίσει μια άκρως ποιοτική ομάδα. Αυτό φυσικά δεν απαγορεύει τους παίκτες να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση, έχοντας και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου, που και πάλι θα δώσει βροντερό παρών.

Η βεβαίως ΑΕΚ βρίσκεται επί της ουσίας ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας, ενώ ο βασικός σέντερ (Γκούντριτζ) αναμένεται απόψε το βράδυ στην Αθήνα. Ο Ζιάγκος πάντως ποντάρει στην ατομική ποιότητα των παικτών του, που βγήκε σε μεγάλο ποσοστό στο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Το Ρέθυμνο του Θανάση Σκουρτόπουλου θυμίζουμε ότι πέρασε το εμπόδιο του Πανελευσινιακού στον προηγούμενο γύρο κερδίζοντας εύκολα με 87-61. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι Κράβιτς, Ρόμπινσον και Ρόμπινσον που φαίνεται ότι «τραβούν» το σκορ για τους Κρητικούς.

Να σημειώσουμε ότι ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ψυχικό – Άρης

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X