Εξαιρετική "παράσταση" για κορίτσια της ΑΕΚ

Εξαιρετική "παράσταση" για κορίτσια της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley gynaikwnΠαράσταση για έναν ρόλο είχαμε στον Άγιο Δημήτριο από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη επικράτησε του τοπικού Αστέρα με 3-0 και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Μόνο στο πρώτο σετ του παιχνιδού είχαμε ντέρμπι, με την ΑΕΚ να δείχνει ψύχραιμη και να κερδίζει με 23-25. Ακόμα καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι κιτρινόμαυρες στο δεύτερο σετ, όπου επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία 17-25. Με 21-25 τελείωσε και το 3ο σετ με τις «κιτρινόμαυρες» να δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης διαπίστωσε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απο τα όσα είδε μέσα στο γήπεδο.

Οι δύο ομάδες μετά απο συννενόηση των δύο προπονητών αγωνίστηκαν και σε 4ο σετ, με την ΑΕΚ να κερδίζει και πάλι με 15-10.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X