Η ΔΕΑΒ δεν έχει αρμοδιότητα να αποφασίσει για την ΑΕΚ, κερδίζει χρόνο ο Ιωνικός

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών κόσμος AEK volley ginekon kosmosΈγινε πολύς ντόρος το τελευταίο διάστημα για το ζήτημα του γηπέδου του Ιωνικού και την απαγόρευση στην ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει για τις επίσημες υποχρεώσεις της το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως συνέβαινε δηλαδή και πέρυσι. Η διοίκηση της ομάδας ανέφερε στους κιτρινόμαυρους ότι υπάρχει χαρτί από την επιτροπή βίας, γνωστή και ως ΔΕΑΒ η οποία απαγορεύει στην ΑΕΚ να αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο.

Η ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα δεν έχει παρατήσει την υπόθεση. Όπως ήταν υποχρεωμένοι οι άνθρωποι της, έχουν στείλει επίσημο έγγραφο και περιμένουν εδώ και αρκετές ημέρες την απάντηση. Με τον Ιωνικό να αποφεύγει να προγραμματίσει ραντεβού. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, δεν υπάρχει κανένα χαρτί από την ΔΕΑΒ που να απαγορεύει στην ΑΕΚ να αγωνιστεί στο γήπεδο. Επίσης και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν υπάρχει κανένα κώλυμα για την ΑΕΚ.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΔΕΑΒ δεν έχει καμία αρμοδιότητα να απαγορέψει σε ομάδα να αγωνιστεί σε κάποιο γήπεδο. Είναι δεδομένο ότι ο Ιωνικός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Η ΑΕΚ μέσω του προεδρείου της Ερασιτεχνικής αναμένεται τις επόμενες μέρες να εντείνει τις πιέσεις για να μπορέσει να πάρει η ομάδα το «οκ» να μπει στο γήπεδο και για προπονήσεις, αλλά και για αγώνες στο πρωτάθλημα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X