Έτοιμος και χωρίς ενστάσεις ο εσωτερικός κανονισμός, άμεσα οι υπογραφές

Προετοιμασία ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 5η (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK pilio proponisi ΑΕΚ πηλιο προπονησηΗ ΑΕΚ πλέον σ’ όλα της τα επίπεδα, έχει αρχίσει να λειτουργεί ως ΑΕΚ. Ως μια οργανωμένη μεγάλη ομάδα, που η λειτουργία του ποδοσφαιρικού διέπεται από συγκεκριμένους, συμφωνημένους και… υπογεγραμμένους κανόνες. Κοινώς, από έναν εσωτερικό κανονισμό. Τις προηγούμενες δυο μέρες οι τέσσερις αρχηγοί είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, προκειμένου να προχωρήσει αυτή η υπόθεση. Ο εσωτερικός κανονισμός, που ορίζει επί της ουσίας τους κανόνες λειτουργίες του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και το τίμημα για όσους τους παραβαίνουν, είναι έτοιμος και χωρίς ενστάσεις. Και μάλιστα είναι πολύ πιθανό σήμερα να υπογραφεί από τους παίκτες.

Ως προς τα πριμ, αυτά δεν μπουν όπως φαίνεται σε πλαίσιο προσυμφωνηθέντων. Λόγω της ιδιομορφίας (και) του φετινού πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως θα μπουν στο τραπέζι, στο τέλος της σεζόν, ανάλογα με το αγωνιστικό… ταμείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X