«Ψάχνονται» στην ΑΕΚ για σέντερ εν αναμονή του Γκούλντριτζ και η επιπλέον προσθήκη

«Ψάχνονται» στην ΑΕΚ για σέντερ εν αναμονή του Γκούλντριτζ και η επιπλέον προσθήκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagos-ζιαγκοςΤα τελευταία κομμάτια στο παζλ της ΑΕΚ για τη νέα περίοδο επιθυμούν να θέσουν στη «Βασίλισσα» δίχως άλλη χρονοτριβή. Αλλωστε, με το μηδαμινό περιθώριο που υπήρχε για την προετοιμασία, είναι αναγκαίο να σχηματιστεί άμεσα το ρόστερ, ώστε ο Βαγγέλης Ζιάγκος να δουλέψει στο μοντάρισμα της ομάδας. Να βγάλει συστήματα, αυτοματισμούς και να κάνει τις αξιόλογες μονάδες, ένα ομοιογενές σύνολο. Για να συμβεί αυτό, απαιτείται άμεσα η λύση στο θέμα του σέντερ.

Ο Βέρνον Γκούντριτζ έχει λάβει παράταση για να έρθει στην Αθήνα, αλλά τα…φίδια έχουν ζώσει ήδη τους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει αρχίσει ήδη να ελέγχει τις λύσεις που είχε επιλέξει. Βέβαια, δεν είναι εύκολο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να βρεις καλό παίκτη σε χαμηλή τιμή. Ωστόσο, στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν άμεσα με το θέμα και οι κινήσεις θα είναι ταχύτατες.

Πέραν του σέντερ, στην ΑΕΚ σκέφτονται ακόμα μία προσθήκη. Στη «Βασίλισσα» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση ενός νεαρού Ελληνα περιφερειακού, που θα «γεμίσει» τις θέσεις 1-2 της ομάδας. Βέβαια, η καλή εικόνα του Ράιτ στην πρεμιέρα, οι δεδομένες ικανότητες των Νίκολιτς, Παπαντωνίου, αλλά και οι προσδοκίες από τον Κάιλς, κάνουν τους «κιτρινόμαυρους» να ζυγίζουν όλα τα δεδομένα προτού αποφασίσουν την κίνηση υπέρβασης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X