Τσιάκος: "Για τους οπαδούς μας, αλλά και για την πιο τιμημένη φανέλα της Ελλάδας"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ψυχικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσιάκος TsiakosΟ Γιώργος Τσιάκος αποτελεί έναν παίκτη της… παλιάς φρουράς της «Βασίλισσας» και σαν αρχηγός καλείτε να ηγηθεί της φετινής προσπάθειας. Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε στη επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ στο facebook και δήλωσε ότι οι παίκτες θα βγάλουν και τη ψυχή τους στο γήπεδο, τόνισε πως παραμένουν προσγειωμένοι ενώ κάλεσε τους οπαδούς της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα την Κυριακή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ:

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει από μας απαιτήσεις. Δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ την καρδιά μας, για τους οπαδούς μας αλλά και για την πιο τιμημένη φανέλα της Ελλάδας. Το κάναμε και με τον Κολοσσό. Το Ρέθυμνο είναι μια αξιόλογη ομάδα. Θα το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να επικρατούν ειδικές συνθήκες για λόγους, που όλοι γνωρίζουν. Συνεχίζεται μια μεγάλη προσπάθεια εντός και εκτός παρκέ. Είμαστε αποφασισμένοι. Παραμένουμε προσγειωμένοι. Καλούμε τους οπαδούς μας να δώσουν μαζικά το «παρών» στο Κλειστό της Γλυφάδας και με τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας στηρίξουν. Με ευπρέπεια και φωνή. Για να πετύχουμε την δεύτερη νίκη μας στο Κύπελλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X