O Άκης Μάντζιος για την ΑΕΚ

O Άκης Μάντζιος για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantziosΟ Άκης Μάντζιος μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για το παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο τεχνικός του Πανθρακικού είπε πως η Ένωση διαθέτει ήδη έναν πολύ καλό κορμό, δήλωσε ότι ο Τραϊανός Δέλλας μετράει στα αποδυτήρια της ομάδας και τόνισε και αυτός ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα superleague.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Το τελικό αποτέλεσμα (0-0) απέδωσε δικαιοσύνη, ή άξιζε κάποια από τις δύο ομάδες περισσότερο τη νίκη;

«Νομίζω ότι βάσει συνολικής εικόνας αποδίδει δικαιοσύνη. Δεν υπήρχαν οι μεγάλες φάσεις στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Πλατέλλα στο α΄ημίχρονο κι εμείς μία στο τέλος».

Έτσι όπως είδες την ΑΕΚ, θεωρείς πως είναι ήδη ομάδα SuperLeague;

«Αν κοιτάξουμε το ρόστερ της και εξαιρέσουμε 1-2 παίκτες, από κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές διαθέτουν εμπειρία και παραστάσεις από τη SuperLeague.

Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει έναν πολύ καλό και νεανικό κορμό και με τις κατάλληλες προσθήκες που θα γίνουν στην πορεία θα επιστρέψει δριμύτερη στη μεγάλη κατηγορία».

Υπήρξαν κάποια ιδιαίτερα σημεία που σου έκαναν εντύπωση στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ;

«Επειδή έκατσα και την παρακολούθησα στα φιλικά παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου και τη Ρόμα όπως και στα ματς Κυπέλλου με τον Φωκικό, θα έλεγα πως παρουσιάστηκε έτσι ακριβώς όπως την περίμενα.

Έδειξε ιδιαίτερα φρέσκια και ιδιαίτερα στο α΄ημίχρονο ενώ έπεσε η απόδοσή της και έχασε τον ρυθμό της στο β΄ημίχρονο, κάτι που κρίνεται φυσιολογικό λόγω έλλειψης αγώνων στα πόδια της.

Είναι ομάδα που διαθέτει πλάνο, οργάνωση και ταχύτητα στο παιχνίδι της».

Θεωρείς πως είναι η αισθητή η απουσία ενός καθαρόαιμου σέντερ φορ από το ρόστερ της;

«Η αλήθεια είναι ότι παρά την κατοχή μπάλας δεν δημιούργησε πολλές φάσεις στο μεταξύ μας παιχνίδι. Από κει και πέρα είναι θέμα καθαρά του προπονητή της με ποιον τρόπο θέλει να παίζει κι αν χρειάζεται ή όχι έναν πιο βαρύ και κλασικό σέντερ φορ».

Τι κουβεντιάσατε με τον Τραϊανό Δέλλα στο pregame της αναμέτρησης και τι… γεύση σου αφήνει στα πρώτα προπονητικά βήματά της καριέρας του;

«Ανταλλάξαμε ευχές για μια καλή σεζόν και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο καλή δύναμη. Ο Τραϊανός είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

Χρόνο με το χρόνο και μέσα από την δουλειά θα γίνεται ως προπονητής και καλύτερος και σοφότερος. Ανεξάρτητα από την κατηγορία είναι μεγάλη υπόθεση ένας τεχνικός να κάθεται στον πάγκο και να κοουτσάρει μια ομάδα.

Ο Τραϊανός διαθέτει προσωπικότητα, παραστάσεις και στοιχεία που μετράνε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ».

Πόσο κοστίζει στο πρωτάθλημα της SuperLeague η απουσία της ΑΕΚ;

«Θα πω το τετριμμένο. Η ΑΕΚ πρέπει να βρίσκεται στη SuperLeagueόπως και ο Άρης. Τους έχει ανάγκη το πρωτάθλημα το οποίο χάνει σε αίγλη με την απουσία τέτοιων ομάδων.

Φτάνει όμως αυτές να είναι καθαρές και δυνατές και να μην αντιμετωπίζουν τα μεγάλα προβλήματα που δεν τις επέτρεψαν τα τελευταία χρόνια να΄χουν πρωταγωνιστικό ρόλο»..

Πόσο ευχαριστημένο σε αφήνει η μέχρι τώρα εικόνα του Πανθρακικού; Σηκώνεται πιο ψηλά τον πήχη των στόχων;

«Αν δείτε βάσει στατιστικής όπως πέρυσι έτσι και φέτος, είμαστε στα ίδια επίπεδα. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά, σταδιακά βρίσκουμε τα πατήματά μας και γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Μας λείπει πολύ ο τραυματίας Ρομέου και μας έλειψε ο Κάσες που τώρα επανέρχεται. Πρόκειται για δύο σημαντικά γρανάζια.

Οι νέοι παίκτες θέλουν το χρόνο τους. Θεωρώ πως υπάρχει η ποιότητα να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο και να΄χουμε διάρκεια στην απόδοσή μας.

Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Μαζί με τη διοίκηση έχουμε ως πρώτο μέλημα την παραμονή στην κατηγορία και από κει και πέρα να επαναλάβουμε την περυσινή καλή μας πορεία και γιατί όχι να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X