Με 4-3-3 και πολλά νέα πρόσωπα ετοιμάζεται ο Δέλλας για το φιλικό με τη Λαμία

Προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 11η (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas δελλαςΌπως συνέβη και στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα, ο Τραϊανός Δέλλας ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί. Ο προπονητής ενόψει του αγώνα με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Σε μια άσκηση τακτικής που έκανε στην πρωινή προπόνηση ο Δέλλας χρησιμοποίησε τους Σβάρνα, Σαρρή στο κέντρο της άμυνας και τους Γεωργέα , Γροντή στα δύο άκρα. Η διαφοροποίηση αφορούσε και το σύστημα με το οποίο παρατάχθηκε η συγκεκριμένη ομάδα παικτών.

Ο Τζανετόπουλος ήταν ο μοναδικός αμυντικός μέσος, έχοντας μπροστά του τον Ρόβα δεξιά και τον Φαγιέ αριστέρά.  Στην τριάδα της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Ζόριτς (αριστερά), Ντούνης (δεξιά) και Ντακόλ στην κορυφή.

Ο Δέλλας σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με 4-3-3 και όχι με το 4-2-3-1, το οποίο έχουμε δει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X