Πρωτοπορεί η ΑΕΚ στην Ελλάδα με το κορυφαίο "on line" σύστημα αγοράς εισιτηρίων

Δείτε στιγμές απο την παρουσίαση του νέου σάιτ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÍÅÏÕ SITE ÔÇÓ ÐÁÅ ÁÅÊΤι ξέρατε μέχρι τώρα με την αγορά των εισιτηρίων ενός ποδοσφαιρικού αγώνα; Ξεχάστε το. Η ΑΕΚ πρωτοπορεί και δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να εξασφαλίσουν τη θέση τους στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου από το κινητό τους τηλέφωνο, το tablet ή τον υλεκτρονικό τους υπολογιστή και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί καν να περάσουν από εκδοτήρια για να παραλάβουν σε χαρτί το εισιτήριο.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισαν το μεσημέρι οι υπεύθυνοι τόσο της ομάδας όσο και των εταιριών που έχουν αναλάβει να …τρέξουν το πρότζεκτ, η ΑΕΚ μπαίνει σε νέα εποχή και κάνει πιο απλή από ποτέ τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου. Συγκεκριμένα όσοι επιλέξουν να αγοράσουν το εισιτήριό τους από την επίσημη εφαρμογή της ΠΑΕ σε κινητό τηλέφωνο ή tablet, απ’ τη στιγμή που θα πληρώσουν το αντίτιμο θα έχουν αποθηκευμένο το εισιτήριο στη συσκευή τους. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο και περνώντας τη συσκευή από ένα ειδικό μηχάνημα θα περνούν στη θύρα τους. Όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή θα ακολουθούν την ίδια διαδικασία και στο τέλος θα τους παρέχεται η δυνατότητα να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους και μ’ αυτό να πάνε στη θύρα που επέλεξαν για να παρακολουθήσουν το ματς. Τόσο στην πρώτη, όσο και στη δεύτερη περίπτωση, κάθε φίλαθλος θα μπορεί να επιλέξει τη θέση που θα καθήσει και συγχρόνως μέσω τρισδιάστατης απεικόνισης θα βλέπει τον αγωνιστικό χώρο από τη συγκεκριμένη θέση για να γνωρίζει ακριβώς την οπτική γωνία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X