Αγιά Σοφιά ...Live

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

agia sofia maketaΤο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων που αφορά στην επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα. Οι διαδικασίες για την οικοδομική άδεια συνεχίζονται κανονικά και άπαντες ανυπομονούν για την στιγμή που θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή της “Αγιάς Σοφιάς”. Μια νέα πληροφορία που έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου σάϊτ της ΠΑΕ είναι ότι μετά από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, θα υπάρχουν κάμερες μέσα στο εργοτάξιο προκειμένου να καταγράφουν τις εργασίες και να τις μεταφέρουν απευθείας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας σε όλο τον κόσμο. Έτσι οι φίλαθλοι του δικεφάλου θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν κάθε μέρα πως προχωρούν τα έργα με στόχο – τι άλλο – την επιστροφή στο …σπίτι.

Από σήμερα μάλιστα, πατώντας σε ειδικές κατηγορίες της νέας ιστοσελίδας, ο κόσμος θα μπορεί να δει σε ηλεκτρονική μορφή όλους τους χώρους της “Αγιάς Σοφιάς”, παίρνοντας μια πρώτη …γεύση απ’ ότι θα ακολουθήσει.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X