Μετρά δυνάμεις η «Βασίλισσα» με το Ρέθυμνο, ελπίδες με τη βοήθεια του κόσμου

papadionysiou-polytarxou-sarikopoulos-παπαδιονυσιου-πολυταρχου-σαρικοπουλοςΤο ξεκίνημα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Εστω και αν στο τέλος τα εύκολα έγιναν δύσκολα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη – και μαζί την πρόκριση – επί του Κολοσσού Ρόδου για το κύπελλο. Εύλογο ήταν πως ο ενθουσιασμός του κόσμου ανέβηκε στο κατακόρυφο και φαίνεται πως την Κυριακή (28/9, 6:30) όλοι οι δρόμοι για τους Ενωσίτες θα οδηγούν στη Γλυφάδα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την κινητοποίηση που υπάρχει στα γραφεία και στα ιντερνετικά μέσα.

Ωστόσο, εντός της ομάδας δεν παρασύρονται. Ξέρουν πως απέναντι τους θα βρουν μία ομάδα πιο έτοιμη, που έχει ρόστερ που την κατατάσσει στην πρώτη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας. Είναι μία ομάδα με ικανότητες, αλλά με ελάχιστο χρονικό διάστημα από τη συγκέντρωση της και αυτό δημιουργεί ζητήματα, όπως φάνηκε και στα μπλακ άουτ που υπήρχαν στο ματς της Τετάρτης.

Βέβαια, η ΑΕΚ έχει παίκτες με ποιότητα. Ο Σάκοτα (στην κακή του μέρα) έκανε τη διαφορά, ο Σαρικόπουλος είναι ο πιο έτοιμος παίκτης στη διάθεση του Ζιάγκου, ο Ράιτ εξέπληξε ευχάριστα, ο Πολυτάρχου ήταν η σταθερή αξία. Στη «Βασίλισσα» περιμένουν την άνοδο του Κάιλς, αλλά και του Ουίλιαμσον, που κινήθηκαν σε ρηχά νερά στην πρεμιέρα. Εάν οι δύο Αμερικανοί ανεβάσουν επίπεδο απόδοσης και με τη βοήθεια του κόσμου, η ΑΕΚ μπορεί να έχει ελπίδες για τη νίκη και την πρόκριση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X