Ο Μπρέσεβιτς τους "ανάγκασε" να του βγάλουν το ...καπέλο με τον επαγγελματισμό του

Ξεκίνησε το τρέξιμο ο Μπρέσεβιτς και ανεβάζει συνεχώς τους ρυθμούς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΌταν στις 9 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό ότι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για νέα μακροχρόνια απουσία του Κροάτη από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Κατά κάποιο τρόπο ήταν μια λογική αντίδραση, ειδικά μετά τα όσα πέρασε πέρυσι ο επιθετικός της ΑΕΚ με το γνωστό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο, το οποίο τον άφησε εκτός προπονήσεων για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Χθες όμως, η επανεμφάνισή του στο μίνι δίτερμα, όχι μόνο εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες, αλλά άφησε και πολλές ελπίδες για συντομότερη επιστροφή του στη ενεργό δράση.

Παρά το γεγονός ότι έδειχνε ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του και στις προσωπικές μονομαχίες (κάτι απολύτως λογικό), ο Κροάτης στράϊκερ σκόραρε και γενικά με την παρουσία του έδειχνε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη μέρα που θα δει ξανά το όνομά του σε αποστολή της ομάδας, πολύ νωρίτερα απ’ ότι αρχικά υπολογιζόταν. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του βγάζουν το …καπέλο για τον επαγγελματισμό του και για το γεγονός ότι ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X