Όταν η Ρόμα «προσκύνησε» την ΑΕΚ (VIDEO)

Όταν η Ρόμα «προσκύνησε» την ΑΕΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lakis1-λακηςΗ πορεία της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2002/03, ήταν εντυπωσιακή. Η αήττητη πορεία, τα μεγάλα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η επιστροφή στο πρώτο επίπεδο του ευρωπαϊκού χάρτη. Και βέβαια, τα ματς με τη Ρόμα. Το πρώτο στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγινε μία μέρα σαν σήμερα του 2002. Ηταν η νύχτα που οι Ρωμαίοι «προσκύνησαν» και αυτοί την ΑΕΚ και έφυγαν με την ισοπαλία μόνο επειδή ο Αγγλος Μπάρμπερ που σφύριξε το παιχνίδι έκλεισε τα μάτια στο πέναλτι του Αντονιόλι στον Λάκη.

Δεν ήταν πάντως μόνο η φάση του καταφανούς πέναλτι που δεν καταλόγισε ο διαιτητής. Ηταν η κλασική ευκαιρία του Νικολαϊδη στο πρώτο ημίχρονο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Η συνεχής πίεση στα καρέ των Ιταλών, δίχως να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό. Και στο φινάλε, λίγο ήθελε για να υπάρξει…εγκεφαλικό. Ο – κακός δαίμονας της ΑΕΚ – Πανούτσι εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Χιώτη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”nil1QjEUD_c” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X