Εκεί που άναψαν κεριά για την «ανάσταση» της «Βασίλισσας» (VIDEO)

Εκεί που άναψαν κεριά για την «ανάσταση» της «Βασίλισσας» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket-μπασκετΠαιχνίδι κυπέλλου σήμερα για τη μπασκετική ΑΕΚ. Με νωπή την ανακούφιση από την εξασφάλιση της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία που είχε επιτευχθεί ήδη μέσα στα γήπεδα, η «Βασίλισσα» κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν στη Γλυφάδα με τον Κολοσσό για το κύπελλο. Σε ένα γήπεδο που έζησε μία από τις μεγαλύτερες και αναμφίβολα αλησμόνητες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Ηταν το 1981, όταν η ΑΕΚ του Ραμπίδη, του Γκέκου, του Γκούμα νίκησε τον Ηρακλή και τα κεριά που άναψαν στην εξέδρα οι Ενωσίτες, έμοιαζαν σα να προσμένουν την «ανάσταση» της ομάδας.

Εκείνο το καυτό απόγευμα του Ιούνη στη Γλυφάδα, όλα ήταν έτοιμα για να καθίσει ξανά η «Βασίλισσα» στον θρόνο (έστω και προσωρινά όπως αποδείχθηκε). Ο μεγάλος Κυριάκος Ραμπίδης φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ΑΕΚ και την οδήγησε (με την αμέριστη συμπαράσταση εκείνη τη μέρα των Γκέκου και Γκούμα) στην κατάκτηση του τροπαίου. Η ΑΕΚ στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της και κράτησε ζωντανό τον μύθο της ευρωκυπελλούχου του ΄68 για τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”_TMIS-OJVXI” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X