"Μακρόχρονη φιλία ενώνει τον Μελισσανίδη με τον Σαββίδη"

Μαζί Μελισσανίδης και Σαββίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-savvidisΟ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης μίλησε για τις σχέσεις που διατηρούν εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο κ. Αναστασιάδης είχε προσκαλέσει τους “ισχυρούς άνδρες” της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο γάμο του γιου του και αναφέρθηκε για τη φιλία τους στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95,5” τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και με τον Ιβάν Σαββίδη μας ενώνει μια κοινωνική φιλία. Υπάρχει μία αλληλοεκτίμηση, μια αμοιβαιότητα στην εκτίμηση και τη σχέση μας και με τους δύο. Επίσης οι κοινές ποντιακές ρίζες ενισχύουν την κοινωνική μας σχέση. Η σχέση μου με τον Ιβάν Σαββίδη είναι φιλική σε κοινωνικό επίπεδο και δεν έχει καμία πολιτική χροιά. Μιλάμε για θέματα πολιτικής, καθώς υπήρξε βουλευτής στη ρωσική Δούμα, είναι αναμφισβήτητα πολιτικό ον, ωστόσο μέχρι εκεί. Μελισσανίδης και Σαββίδης συνδέονται με φιλία, ίσως πολύ πιο μακροχρόνια από την δική μου. Συζητούν τακτικά και ανταλλάσσουν απόψεις για αθλητικά και επιχειρηματικά θέματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X