ΑΕΚ ενιαία και αδιαίρετη

ΑΕΚ ενιαία και αδιαίρετη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΕπί μήνες, το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ αναζητούσε λύση στο οικονομικό αδιέξοδο. Από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος των απαιτήσεων και οι επαφές με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες οδηγήθηκαν σε αποτυχία, η μοναδική λύση ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οπερ και εγένετο, με τον «τίγρη» να καθαρίζει για τη συμμετοχή της «Βασίλισσας» στην Α1 και να φανερώνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, πως η ΑΕΚ είναι ενιαία και αδιαίρετη.

Η κίνηση έρχεται σε μία πολύ σημαντική στιγμή και συνδυάζεται με τις φιλότιμες προσπάθειες που γίνονται σε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής για να μείνουν ζωντανά και σε υψηλό επίπεδο. Πρόθεση του Μελισσανίδη είναι σταδιακά να εξομαλυνθεί η κατάσταση στο σωματείο, με την καταβολή των χρημάτων που δικαιούται από την ΠΑΕ για τα εισιτήρια των αγώνων. Αν και είναι γεγονός, πως τα δυσβάσταχτα χρέη σε συνδυασμό με την οικονομική αδυναμία της νυν διοίκησης της Ερασιτεχνικής, δημιουργούν πολλά ζωτικά προβλήματα.

Οι εξελίξεις γίνονται ακόμα πιο σημαντικές από τη στιγμή που συνδυάζονται με τις εξελίξεις που έρχονται για το γήπεδο. Βλέπετε, η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική επιβίωση των ερασιτεχνικών τμημάτων. Με το νέο γήπεδο η ΑΕΚ μπορεί να εκτοξεύσει τη δυναμική της και αυτό θα είναι μία εξέλιξη που μπορεί να λύσει πολλά από τα προβλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον σύλλογο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X