Η επέμβαση καριέρας του Σάχα (VIDEO)

Η επέμβαση καριέρας του Σάχα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

saja-σαχαΕίναι γεγονός, πως η θέση του τερματοφύλακα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Κάθε λάθος στοιχίζει πολύ και μπορεί εύκολα να τον βάλει σε δύσκολη θέση. Και σπάνια γνωρίζει την αναγνώριση. Αυτό συνέβη για τον Σεμπάστιαν Σάχα όμως, μία μέρα σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια. Τότε, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και κέρδισε με 1-0 χάρη σε υπέροχη κεφαλιά του Νάτσο Σκόκο. Ωστόσο, ακόμα και η γκολάρα του «υδραυλικού» πέρασε σε δεύτερη μέρα από τον συμπατριώτη του πορτιέρο.

Ο Σάχα κατάφερε να κάνει μία επέμβαση καριέρας, από αυτές που αποτελούν χάι λάιτς τηλεοπτικών εκπομπών. Ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ο Ηρακλής πίεζε για την ισοφάριση. Μια κεφαλιά του αφύλαχτου Αγρίτη μέσα από τη μικρή περιοχή, έδειχνε πως θα έφερνε το γκολ. Ο Σάχα όμως, άνοιξε διάπλατα το κορμί του, έμεινε για ώρα στον αέρα και κατάφερε να σταματήσει εξ επαφής την κεφαλιά του Ελληνα φορ. Και έζησε τη δική του μεγάλη στιγμή με τη φανέλα της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”8Ld2KLC5Zek” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”wDT-LXIB1J8″ width=”600″ height=”350″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X