Η μεγάλη βραδιά του Γεωργάτου με την ΑΕΚ (VIDEO)

Η μεγάλη βραδιά του Γεωργάτου με την ΑΕΚ (VIDEO)

Συναρπαστικό ματς στη Νέα Σμύρνη, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 0-2 και τον Γρηγόρη Γεωργάτο να σκοράρει δύο φορές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν το καλοκαίρι του 2002 η ΑΕΚ ανακοίνωνε την απόκτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου, οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Όχι βέβαια γιατί κάποιος αμφισβητούσε τις αγωνιστικές ικανότητες του αριστερού μπακ χαφ με τη σπουδαία θητεία στην Ιντερ, αλλά επειδή ήταν απόλυτα συνδυασμένος με τον Ολυμπιακό. Ο Γεωργάτος δεν μπόρεσε να δείξει πολλά στον ενάμιση χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά σίγουρα η πιο μεγάλη του βραδιά ήταν μία μέρα σαν σήμερα του 2003.

Εκείνη τη μέρα, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη (είχε αρχίσει η περιπέτεια της εξορίας της μετά την κατεδάφιση της Νέας Φιλαδέλφειας). Η Ενωση είχε μπει δυνατά, είχε επιβάλει τον ρυθμό της, αλλά κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική είχε δεχθεί δύο γκολ από τους Κυργιάκο και Φύσσα. Ο Γεωργάτος έβαλε ξανά την ΑΕΚ στο παιχνίδι στο φινάλε του ημιχρόνου, μειώνοντας με δυνατό σουτ (φάση που στοίχισε την αποβολή στον Σεϊταρίδη).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν τον Παναθηναϊκός όπως η γάτα το ποντίκι. Εκαναν δεκάδες ευκαιρίες, έχασαν ακόμα και πέναλτι με τον Τσιάρτα, αλλά ο Γεωργάτος έδειξε την τεράστια κλάση του λίγο πριν το φινάλε. Πήρε τη μπάλα από αριστερά και ενώ ο Χαλκιάς περίμενε σέντρα, με φοβερό σουτ με εξωτερικό φάλτσο, την έστειλε στα δίχτυα και έσωσε την παρτίδα για την ΑΕΚ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X