Με σχηματισμό… Πανθρακικού οι "αναπληρωματικοί"

ΦΩΤΟ από την προετοιμασία της ΑΕΚ στα Χάνια του Πηλίου Όγδοη ημέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas2Είναι γνωστό ότι τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του Πανθρακικού, ο Άκης Μάντζοιος χρησιμοποιεί κατά κόρον το 3-5-2 στα παιχνίδια της ομάδας του. Ένα σύστημα που φαίνεται να βολεύει την ομάδα της Κομοτηνής. Την συγκεκριμένη αγωνιστική συμπεριφορά γνωρίζουν απόλυτα στην ΑΕΚ, κάτι που αποδείχτηκε σήμερα στην προπόνηση.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε πρόβα ενδεκάδας για το παιχνίδι στην Κομοτηνή. Δίνοντας πάντως εντολή στους αναπληρωματικούς να παραταχθούν με τον σχηματισμό του Πανθρακικού.

Έτσι οι Σαρρής, Σβάρνας και Τζανετόπουλους ήταν οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, ενώ οι Γροντής και Γεωργέας αγωνίστηκαν σαν φουλ μπακ. Στην μεσαία γραμμή ο Ρόβας ήταν ο μοναδικός αμυντικός χαφ και είχε μπροστά και αριστέρα τον Ζόριτς και δεξιά τον Φαγιέ. Οι δύο επιθετικοί που αγωνίστηκαν ήταν ο Αλεσάντρε Νατακόλ και ο Μάρκος Ντούνης.

Ο προπονητής δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Έχει παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ και θέλει μέσα απο τις προπονήσεις και μέχρι την ημέρα του ματς , να είναι απόλυτα διαβασμένος για όσα θα συναντήσει η ομάδα του.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X