Με την γνωστή συνταγή στη Κομοτηνή

Μπακάκης: "Μας γέμισε αυτοπεποίθηση αυτή η εμφάνιση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis mpakakis mantalos αραβιδης μπακακης μανταλοςΕίναι σαφές ότι στην ΑΕΚ έχουν ρίξει όλο το βάρος στο επόμενο παιχνίδι κυπέλλου που είναι την Τετάρτη με τον Πανθρακικό, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της διοργάνωσης.

Ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε σήμερα με τους παίκτες του στο κομμάτι της τακτικής και έδειξε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αυτούς που έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.  Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ο προπονητής παρέταξε την Ένωση με τους «11» που θεωρούνται οι βασικοί  και με αυτούς δούλεψε στα Σπάτα.

Με τους Ανέστη, Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Πεταυράκη στην άμυνα και τους Κορδέρο, Ανάκογλου στην μεσαία γραμμή. Οι τρεις παίκτες που πλαισίωσαν τον Χρήστο Αραβίδη στην επίθεση, ήταν οι Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και Μάνταλος.

Ο Δέλλας αναμένεται να παρατάξει τους παραπάνω ποδοσφαιριστές σε ένα άκρως δύσκολο ματς, στο οποίο η ΑΕΚ στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα. Έτσι από την πρώτη κιόλας δοκιμή έδειξε ότι δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν το χρίσμα. Και εκτός απροόπτου με αυτούς θα αγωνιστούν οι κιτρινόμαυροι απέναντι στο συγκρότημα του Άκη Μάντζιου.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X