Χτύπησε "καμπανάκι" ο Δέλλας για τα λάθη που έγιναν στο ματς με τη Λάρισα

Προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 11η (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas δελλαςΤο φιλικό που έγινε στη Λάρισα την Τετάρτη που μας πέρασε, ήταν για τον Τραϊανό Δέλλα μια ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του,  μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Μπορεί ο προπονητής να χρησιμοποίησε αρκετούς από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς, μπορεί να πήραν χρόνο συμμετοχής ακόμα και παιδιά από την ομάδα Κ20 της Ένωσης, ωστόσο όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες για τη μέτρια εικόνα της ομάδας. Και μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έπεσαν πάνω στον Ανδρέα Βλαχομήτρο, ωστόσο για τον προπονητή άλλα στοιχεία είχαν βαρύνουσα σημασία. Και φρόντισε να τα ξεκαθαρίσει και στους παίκτες, κάνοντάς τους παρατηρήσεις σε έντονο ύψος.

Ο Δέλλας μίλησε για έλλειψη σοβαρότητας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. “Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και σε ένα απο αυτά προήλθε και το γκολ που δεχτήκαμε. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν είχατε την σοβαρότητα των προηγούμενων αγώνων”, σχολίασε ο προπονητής που έδειξε την απογοήτευση του από τη συνολική συμπεριφορά της ομάδας.

Όμως δεν στάθηκε μόνο σε αυτό. Παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των πολλών χαμένων ευκαιριών. Και  μπορεί να μην δείχνει ιδιαίτερη ανησυχία σε αυτό το κομμάτι, γνωρίζει όμως ότι όσο μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων, είναι εξαιρετικά πιθανό οι χαμένες φάσεις να κοστίσουν στην ομάδα.

Ουσιαστικά ο Δέλλας προσπάθησε να ταρακουνήσει τους κιτρινόμαυρους ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό για το κύπελλο. “Την Τετάρτη έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που παίζει στην Superleague. Δεν θα έχουμε τόσες ευκαιρίες για γκολ. Πρέπει αυτές που θα μας δοθούν, να τις κάνουμε γκολ”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X