Φουλάρουν για Κομοτηνή και κλείνουν νέα φιλικά για να σώσουν την ...παρτίδα

ΦΩΤΟ από το Λάρισα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ael_aek2Μέχρι και πριν από λίγες μέρες, όποιον κι αν ρωτούσες στην ΑΕΚ θα σου έλεγε ότι το βασικό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπει η ομάδα με το …δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να δείξει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική ποιος είναι το “αφεντικό” στην κατηγορία. Από τη μέρα όμως που η Football league αποφάσισε οριστικά την επ’ αόριστο αναβολή της πρεμιέρας, τα πλάνα άλλαξαν. Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν αρχίσει ένα νέο …αγώνα δρόμου προκειμένου να βρουν αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική δράση. Ήδη έχει γίνει επικοινωνία με ομάδες της κατηγορίας, περισσότερο από το λεκανοπέδιο της Αττικής, οι οποίες επίσης θέλουν να εκμεταλλευθούν το κενό που θα υπάρξει μέχρι την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι ο δικέφαλος θα δώσει τουλάχιστον ένα με δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια μετά απ’ αυτό του κυπέλλου την προσεχή Τρίτη.

Το συγκεκριμένο ματς απέναντι στον Πανθρακικό είναι πλέον ο βασικός στόχος για τον Δέλλα και τους συνεργάτες του. Το γεγονός ότι πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο “δυνατό” αγώνα  της σεζόν και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα της Super league αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους “κιτρινόμαυρους” ώστε να δείξουν τις δυνατότητές τους. Για το λόγο αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους ως τον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος θα κρίνει κατά ένα ποσοστό και την πρόκριση την επόμενη φάση του κυπέλλου, αφού στη συνέχεια η Ένωση θα δώσει τα δύο επόμενα ματς στην έδρα της.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X