Προσεκτική διαχείριση σε Βλαχομήτρο, χαμηλά κρατάει τους τόνους ο Δέλλας

ΦΩΤΟ από το Λάρισα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vlahomitrosΤα δικά του λεπτά δημοσιότητας έχει πάρει τις τελευταίες ώρες  ο Ανδρέας Βλαχομήτρος. Ο νεαρός εξτρέμ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα και στα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε ότι αποτελεί μια επένδυση που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Τόσο ο σκόρερ της ΑΕΚ, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίστηκαν χθες απέναντι στη Λάρισα αγωνίζονται με τη Κ20 και ο Δέλλας βρήκε την ευκαιρία να τους δει αγωνιζόμενους με τη πρώτη ομάδα. Γνωρίζοντας πρώτος από όλους ότι χρειάζεται πλέον προσεκτική διαχείριση.

Δεν είναι δύσκολο οι παίκτες να «καούν» χωρίς ουσιαστικά να έχουν καταφέρει κάτι σπουδαίο. Και ο προπονητής προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά την μπάλα.  Αρχίζοντας κιόλας από χθες, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στο «AEL FC ARENA». «Δεν θα μείνω σ’ έναν παίκτη και καλό θα είναι να μην μείνετε και εσείς» συμβούλεψε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς με την Λάρισα.

Ο «Τράι» έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να μην βγει από τον …δρόμο του ο Βλαχομήτρος. Ο προπονητής βλέποντας καθημερινά όλους τους παίκτες από τις μικρότερες ομάδες, γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τις δυνατότητες που έχουν. Παράλληλα όμως αντιλαμβάνεται ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση τους, ειδικά μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, όπως ήταν αυτή του Βλαχομήτρου χθες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X