Γκολ μετά από δύο χρόνια (VIDEO)

Γκολ μετά από δύο χρόνια (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makos-μακοςΤο καλοκαίρι του 2009, ήταν από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γρηγόρης (Ακης) Μάκος, αποτέλεσε μήλον της έριδος για όλες τις μεγάλες ομάδες και ο Πανιώνιος του Τσακίρη πουλούσε ακριβά. Η ΑΕΚ ήθελε οπωσδήποτε την απόκτηση του διεθνή μεσοαμυντικού, καθώς υπήρχε μεγάλη πίστη στα προσόντα του. Ο Μάκος δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει τη διαφορά και είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε κάτι περισσότερο από δύο χρόνια για να σκοράρει.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι αμυντικοί χαφ πρέπει να πατούν και στην αντίπαλη περιοχή και να απειλούν την εστία. Ο Μάκος δεν είχε πολλές επιθετικές αρετές στο ρεπερτόριο του. Το…ρόδι «έσπασε» μία μέρα σαν σήμερα του 2011. Ηταν η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Εργοτέλη. Ο Μάκος ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το πρώτο από τα δύο γκολ που πέτυχε συνολικά με τα «κιτρινόμαυρα».

Εκείνη η νίκη ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την ΑΕΚ, που είχε καταφέρει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και να έχει εκμεταλλευθεί την αύρα της απόκτησης του Γκούντγιονσεν. Οι επιλογές του Χιμένεθ σε εκείνο το ματς ήταν οι Αραμπατζής, Γεωργέας, Κάλα, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος, Γκέντσογλου, Χοσέ Κάρλος (60′ Μπερνς), Γκούντγιονσεν (67′ Λυμπερόπουλος), Λεονάρντο, Μπέλεκ (73′ Βάργκας).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”ryFWQehjLWk” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X