«Τινάζει» στον αέρα κάθε έννοια προγραμματισμού η αναβολή του πρωταθλήματος

Την επ' αόριστο αναβολή του πρωταθλήματος εξετάζουν στη Football League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aslanidis-ασλανιδηςΜπλεγμένη στα γρανάζια του ελληνικού ποδοσφαίρου, στον ερασιτεχνισμό και την προχειρότητα που κυριαρχούν, βρίσκεται μπλεγμένη η ΑΕΚ όπως επιβεβαιώνεται και με τις εξελίξεις στο ζήτημα της έναρξης του πρωταθλήματος. Η Ενωση προσπαθεί με πολύ προσοχή και χάρη στις ενέργειες του προέδρου της ΠΑΕ, Ευάγγελου Ασλανίδη καταφέρνει να τηρεί ισορροπίες. Αλλά το αγωνιστικό κομμάτι πλήττεται σε σημαντικό βαθμό από τις νέες παλινωδίες που εξελίσσονται.

Κάθε έννοια προγραμματισμού τινάζεται στον αέρα. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν προετοιμασία στις 21 Ιουλίου και σε λίγο συμπληρώνεται δίμηνο προπονήσεων, με μόνο δυο επίσημα παιχνίδια όλα και όλα. Οσο σκληρή δουλειά και αν γίνεται στα Σπάτα, δεν είναι εύκολο να κρατηθούν συγκεντρωμένοι οι παίκτες. Και βέβαια, δεν μπορεί να συζητείται καν θέμα εύρεσης αγωνιστικού ρυθμού.

Βέβαια, η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να συμπλέει στη διαδικασία. Ο Ασλανίδης κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να τηρήσει στο απόλυτο τις ισορροπίες, συντασσόμενος με το γενικό αίτημα για λύσεις στα προβλήματα. Με την εμπειρία του Ασλανίδη η ΑΕΚ καταφέρνει να αναπτύσσει ηγετικό ρόλο μέσα στη Λίγκα, δίχως από την άλλη να διαταράσσει την κατάσταση μέσα στο σύνολο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X