Νέοι για…φίλημα

Νέοι για…φίλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ael-aek-αελ-αεκΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ηταν γνωστό για όσους έχουν γνώση όσων συμβαίνουν στα Σπάτα, πως στην ΑΕΚ γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής και σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα. Το πρώτο δείγμα γραφής για όσα έρχονται φάνηκαν σήμερα στη Λάρισα. Οι μικροί της ομάδας νέων που πήρε ο Τραϊανός Δέλλας στη θεσσαλική πόλη έκαναν τη διαφορά για την ΑΕΚ και ξεχώρισαν στην ισοπαλία 1-1 με τη Λάρισα.

Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο γήπεδο. Κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και με άξονα τους δύο ακραίους (Ντούνη και Τζάθα), πέτυχε να δημιουργεί ρήγματα και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Ετσι η Ενωση είχε καλές στιγμές που δημιούργησε κυρίως από δεξιά, αλλά δεν μπόρεσε να τις ολοκληρώσει. Η πιο μεγάλη φάση της ΑΕΚ πάντως, έγινε από τον άξονα και την κάθετη πάσα του Κορδέρο στον Ντούνη που καθυστέρησε απέναντι στον Αθανασόπουλο και έχασε την ευκαιρία.

Μετά το 25’ όμως, η Λάρισα πήρε τα ηνία στη μεσαία γραμμή. Εκμεταλλεύθηκε τα πολλά λάθη που έκαναν οι Κορδέρο και Φαγιέ και έφτανε με ευκολία στην εστία του Καραγκιολίδη. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ είχε εξαιρετικές επεμβάσεις και κρατούσε το μηδέν, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για να διορθώσειω το λάθος του Κορδέρο και το απίστευτό πλασέ του Βερντού.

Στο ίδιο διάστημα η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα στο κέντρο και να απειλήσει. Ο Κορδέρο φάνηκε έξω από τα νερά του, δεν μπορούσε να δώσει ηρεμία στην ομάδα και τα λάθη ήταν συνεχόμενα. Εικόνα που άλλαξε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν οι παίκτες του Δέλλα μπήκαν πολύ πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Η ΑΕΚ είχε τον νεανικό ενθουσιασμό και το ταλέντο που ξεχείλιζε των πιτσιρικάδων. Ο Τζάθας ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος και τη σκυτάλη παρέλαβε ο Βλαχομήτρος που τον αντικατέστησε. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός μάλιστα ήταν εκείνος που σκόραρε με υπέροχο πλασέ, εκμεταλλευόμενος την όμορφη ασίστ του Φαγιέ. Μάλιστα, ήταν εκείνος που είχε και μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ΑΕΚ λίγο μετά.

Η είσοδος και των υπόλοιπων μικρών έδωσε ακόμα περισσότερη ένταση και προϋποθέσεις για ανοιχτό παιχνίδι. Με τον Βλαχομήτρο σε εξαιρετική μέρα να αποτελεί διαρκή απειλή για την άμυνα της Λάρισας, η ΑΕΚ συνέχισε να απειλεί την εστία του Αθανασόπουλου, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε. Ο Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους έξι μικρούς της ομάδας νέων, που έδειξαν πως ξεχειλίζουν από ταλέντο.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Καραγκιολίδης (46’ Βούρας), Γεωργέας (72’ Μπακάκης), Πεταυράκης (64’ Γιαννούτσος), Σαρρής, Σβάρνας (57 Τζανετόπουλος), Κορδέρο (64’ Καρβουνίδης), Φαγιέ (57’ Ρόβας), Μ. Ντούνης (72’ Τσέλιος), Ζόριτς (72’ Γροντής), Τζάθας (46’ Βλαχομήτρος), Ντακόλ  (64’ Κυριαζής)

Λάρισα (Κ. Παναγόπουλος, 4-3-3): Αθανασόπουλος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κουρτεσιώτης, Νεμπεγλέρας (81′ Τσεμπερίδης), Τζούνιορ, Μάιντζ (77’ Μπίλα), Βερντού (83′ Γκούρτσας), Περίκο (75’ Πινδώνης), Τσιλιγκίρης (84′ Δεινόπαπας)

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Τζήλου είδαν οι Κορδέρο (8’) και Καρανίκας (73’)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X