Οριστική η αναβολή επ’ αόριστο στην έναρξη του πρωταθλήματος της φούτμπολ λιγκ

Την επ' αόριστο αναβολή του πρωταθλήματος εξετάζουν στη Football League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aslanidis-ασλανιδηςΤα άσχημα μαντάτα που σας μετέφερε το enwsi.gr για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής επιβεβαιώθηκαν. Όπως έγινε γνωστό έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΕΠΑΕ, θα υπάρξει επ’ αόριστον αναβολή στη σέντρα της νέας σεζόν και συνάντηση με παράγοντες μεγάλων ομάδων, μεταξύ των οποίων και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η αναβολή είναι επ’ αόριστον και αναμένεται στο νέο Δ.Σ που είναι για την 1η Οκτωβρίου να οριστεί νέα ημερομηνία. Στο μεσοδιάστημα θα υπάρξουν μπαράζ επαφών προκειμένου να βρεθεί μια λύση στα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ, με βασικό απ’ όλα τη χορηγία του ΟΠΑΠ.

«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.  Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα . Τον κ. Καλογιάννη σε περίπτωση κωλύματος αναπληρώνει ο. κ. Κ. Παπαδόπουλος. Τον συντονισμό της παραπάνω επιτροπής θα ασκεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Α. Βουγίδης. Η Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά , τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο ζητώντας τους να παρέμβουν για την επίλυση των ως άνω θεμάτων. Επίσης για τον ίδιο λόγο η επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE ΚΑΙ τους κ.κ. Ευαγγ. Μαρινάκη, Ι. Αλαφούζο, Ι. Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X