"Θα ρίξει κεραυνούς, τελειώνετε..."

"Θα ρίξει κεραυνούς, τελειώνετε..."
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntakol platellas mantalosΟ επαναληπτικός κυπέλλου στην Άμφισσα μεταξύ της ΑΕΚ και του Φωκικού είχε τελειώσει και μάλιστα είχε περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους περισσότερους παίκτες της Ένωσης να έχουν επιβιβαστεί στο πούλμαν για την επιστροφή προς την Αθήνα. Δεν ήταν όμως όλοι. Στα αποδυτήρια είχαν μείνει τέσσερις “κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι είχαν αργήσει να ετοιμαστούν, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η αναχώρηση της αποστολής.

Αυτός που ανέλαβε δράση και τους έβγαλε άμεσα από τα αποδυτήρια ήταν ο Βαγγέλης Γιαννίσης από το ποδοσφαιρικό τμήμα του δικεφάλου, ο οποίος μπήκε “έντρομος” μέσα και άρχισε να φωνάζει: “Τι κάνετε; Άρχισε να βρέχει έξω. Τελειώνετε. Θα ρίξει κεραυνούς είπαν. Άντε γιατί θα μας βρουν στο δρόμο”. Εννοείται ότι κανένας δεν τον πίστεψε και όλοι γέλασαν, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγα δευτερόλεπτα άπαντες είχαν επιβιβαστεί στο πούλμαν, άρα ο στόχος είχε επιτευχθεί.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X