Δεν ακούμπησε μπάλα, αλλά όλοι αυτόν περίμεναν

Δεν ακούμπησε μπάλα, αλλά όλοι αυτόν περίμεναν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgeasΤι κι αν δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στο παιχνίδι, ο Νίκος Γεωργέας ήταν απ’ τους παίκτες που άκουσαν το όνομά τους τις περισσότερες φορές στην έναρξη της προθέρμανσης, ενώ δεν ήταν λίγα τα νεαρά παιδιά που κατευθύνθηκαν προς τον πάγκο πριν την αναμέτρηση και στο ημίχρονο για να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο “Φούλης” μπήκε στο γήπεδο λίγο μετά τους πρώτους έντεκα που θα άρχιζαν το παιχνίδι και αμέσως αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να τον χειροκροτήσουν, με ορισμένους απ’ αυτούς να φωνάζουν και το γνωστό σύνθημα για την …Καλαμάτα και τα φυτά της. Στο ημίχρονο τα παιδάκια βρήκαν ευκαιρία να πάνε στον πάγκο για να ζητήσουν αυτόγραφα από τον αρχηγό της ΑΕΚ, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι και στο φινάλε της αναμέτρησης υπήρχαν γονείς με τα παιδιά τους που περίμεναν τον Γεωργέα να βγει από τα αποδυτήρια για να έχουν μαζί του μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X