Οι δύο τελικές του Φωκικού δείχνουν την απόλυτη κυριαρχία

ΦΩΤΟ από το Φωκικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΠολλές φορές το σκορ δεν αποδεικνύει την εικόνα ενός παιχνιδιού κι αυτό ακριβώς συνέβη χθες στην Άμφισσα, κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου της ΑΕΚ κόντρα στον Φωκικό.

Η Ένωση ήταν η απόλυτη κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του ματς, με τους ποδοσφαιριστές της να έχουν σωστή αμυντική τακτική και να μη δίνουν τη δυνατότητα στους αντιπάλους τους να γίνουν απειλητικοί σε κανένα χρονικό σημείο του ματς. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Φωκικό είχε μόλις δύο τελικές προσπάθειες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η πρώτη μάλιστα ήταν στο 68ο λεπτό και η δεύτερη στις καθυστερήσεις. Αντίθετα η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το α’ ημίχρονο με εννιά τελικές προσπάθειες και συνολικά το παιχνίδι με 20, εκ των οποίων οι 13 προς την εστία. Τεράστια διαφορά μέσα στο γήπεδο, την οποία δεν “μαρτυρά” το σκορ της αναμέτρησης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X