"Δούλεψε" στο κέντρο και το τέταρτο διαφορετικό δίδυμο που επέλεξε ο Δέλλας

"Δούλεψε" στο κέντρο και το τέταρτο διαφορετικό δίδυμο που επέλεξε ο Δέλλας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglou rovas ανάκογλου ρόβαςΕννιά αγωνες έχει δώσει η ΑΕΚ από την αρχή της προετοιμασίας, με τους δύο εξ αυτών να είναι επίσημοι, για το θεσμό του κυπέλλου. Από τις πρώτες κιόλας μέρες, ένα από τα ερωτηματικά που υπήρξαν ήταν οι επιλογές του Δέλλα για τη μεσαία γραμμή, με δεδομένο ότι ο Έλληνας τεχνικός επιμένει από πέρυσι να εμπιστεύεται περισσότερο το σύστημα 4-2-3-1.

Σ’ αυτούς τους εννιά αγώνες ο προπονητής της Ένωσης έχει διαλέξει συνολικά τέσσερα διαφορετικά δίδυμα στο κέντρο, ενώ μόνο σε ένα ματς, στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς έβαλε τριάδα στη μεσαία γραμμή, με τους Κορδέρο, Ανάκογλου και Φαγιέ να βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα. Χθες στην Άμφισσα, απόντος του Ισπανού, ο Βασίλης Ρόβας έδωσε το παρών στην πρώτη σέντρα και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Ιδιαίτερα αμυντικά ήταν σχεδόν αλάνθαστος, καλύπτοντας πολλά χιλιόμετρα και δίνοντας σημαντικές βοήθειες στην τετράδα της άμυνας. Στο πλάϊ του ήταν ο Δημήτρης Ανάκογλου, με τους δύο παίκτες να έχουν εξαιρετική συνεργασία μεταξύ τους.

Στα προηγούμενα παιχνίδια το δίδυμο με τις περισσότερες παρουσίες ήταν αυτό των Κορδέρο και Ανάκογλου, οι οποίοι πήραν θέση στο χώρο του κέντρου συνολικά στα μισά ματς του δικεφάλου. Ο Δέλλας έχει δοκιμάσει ακόμα τον Ρόβα με τον Φαγιέ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη και τον Φαγιέ με τον Κορδέρο κόντρα στον Ηλυσιακό, αλλά όπως φαίνεται, με βάση την παρουσία τους στους μέχρι τώρα αγώνες, τόσο ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου, όσο και ο Ρόβας με τον Ανάκογλου έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X