Μάνταλος: «Θα αντιμετωπίσουμε και άλλες ομάδες που θα μας περιμένουν»

ΦΩΤΟ από το Φωκικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsios_madalosΟ Πέτρος Μάνταλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ και μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωκικό μίλησε στον OTE TV. O «μαέστρος» της Ένωσης τόνισε ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα που θα περιμένουν την Ένωση στην άμυνα.

Αναλυτικά:

«Δεν είχα καταφέρει να αγωνιστώ στο πρώτο παιχνίδι, πίστευα πως θα ήταν κοντά μας ο κόσμος κι ενώ είχαμε κερδίσει το πρώτο ματς 4-0 ήρθαμε εδώ για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας και τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το πρόβλημά μας ήταν η τελική ευκαιρία αλλά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και συνεχίζουμε την πορεία μας», είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Νομίζω το αποψινό είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε συνέχεια στο πρωτάθλημά μας, δηλαδή οι αντίπαλοί μας θα μας περιμένουν πίσω στην άμυνα. Όσον αφορά το πρόγραμμα δεν μπορείς να πεις αν είναι εύκολο ή δύσκολο, εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεκινήσουμε δυνατά».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X