Δέλλας : "Όσο δημιουργούμε ευκαιρίες δεν ανησυχώ για τα γκολ" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Φωκικός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

μπορμποκης δελλας borbokis dellas

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Φωκικό, δεν είναι κάτι που προβληματίζει τον τεχνικό της ΑΕΚ, Τραϊανό Δέλλα. Ο προπονητής της ομάδας τόνισε συνολικά ικανοποιημένος απο την εμφάνιση των παικτών, παρά το γεγονός ότι η ομάδα σκόραρε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μάλιστα απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές λόγω του γεγονότος ότι έδειξαν σοβαρότητα, πειθαρχία και συγκέντρωση.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε με σκοπό να κερδίσουμε, ασχέτως αν είχαμε κερδίσει 4-0. Είμαι ευχαριστημένος και θα το έλεγα αυτό ακόμα και αν δεν έμπαινε το γκολ στο τέλος.  Ήθελα από τους παίχτες μου να δείξουν, σοβαρότητα, πειθαρχία και συγκέντρωση παρ’ όλο που το ματς ήταν “αδιάφορο” λόγω του πρώτου παιχνιδιού. Αυτά τα στοιχεία τα είχαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι χάθηκαν πολλές ευκαιρίες;

“Δεν είναι κάτι που με προβληματίζει από τη στιγμή που δημιουργούμε ευκαιρίες και κάνουμε φάσεις, θα έρθουν και τα γκολ”.

Τι έχετε να πείτε για τον κόσμο;

“Ο κόσμος της ΑΕΚ απέδειξε από πέρυσι, όταν παίζαμε σε μικρότερη κατηγορία ότι μας στηρίζει και εμείς προσπαθούμε στο γήπεδο να ανταποδώσουμε με την εικόνα μας αυτή την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου”.

Πιστεύετε ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο για να επιτευχθεί ο στόχος της ετοιμότητας της πρεμιέρας του πρωταθλήματος;

“Όσο πλησιάζουμε στο πρωτάθλημα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε και όσο προχωράνε τα παιχνίδια θα βρίσκουμε τα πατήματά μας”.

Έχετε να σχολιάσετε κάτι για το περίεργο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος και τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς;

“Θα μείνω στο περίεργο, δε θα πω κάτι άλλο. Ότι παιχνίδια έχουμε θα τα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε”.

[youtube id=”d56jtAQQqU8″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”SFAPDNBgig0″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”mIgG3Bm6a8E” width=”600″ height=”350″]

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X