Νέα ανακοίνωση Γ. Αράπογλου

Νέα ανακοίνωση Γ. Αράπογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

prwtodikeio-2.jpgΟ Γιώργος Αράπογλου έβγαλε νέα ανακοίνωση και κάνει αναφορά στην εκδίκαση της ένστασης κάνοντας και ένα πολιτικό σχόλιο όπως αναφέρει:

 

«Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου εκδικάστηκε στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, η ένσταση που έχει καταθέσει ο συνδυασμός μας, κατά της υπ’ αριθμόν 868/2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία ανακηρύχθηκαν ο επιτυχών συνδυασμός και οι επιλαχόντες των δημαρχιακών εκλογών της πόλης μας.

Η ένσταση υποβλήθηκε αφού κατά τη διαδικασία της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων υπό την εποπτεία δικαστικών λειτουργών, διαπιστώσαμε την ύπαρξη πλήθους αμφισβητούμενων ψηφοδελτίων, ικανού αριθμού για την αλλαγή της σειράς κατάταξης του Α’ γύρου των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα, για την ανάδειξη στη δεύτερη θέση του συνδυασμού μας «νέο», Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Μαζί εκδικάστηκε και η αντένσταση που υπέβαλε η δημοτική παράταξη «Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον κ. Άρη Βασιλόπουλο. Δεν είναι σύνηθες, ο πρώτος στην κατάταξη συνδυασμός να καταθέτει αντένσταση στον τρίτο, υπερασπιζόμενος τα ψηφοδέλτια του δεύτερου. Αποτελεί όμως αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμά τους και δεν πρόκειται ούτε να επικρίνουμε την άσκησή του – όπως εκείνοι βιάστηκαν να κάνουν σε εμάς – ούτε να τους κατηγορήσουμε πως «λοιδορούν τους δικαστικούς λειτουργούς» όταν προσφεύγουν στη δικαιοσύνη – όπως επίσης έπραξαν εκείνοι προς εμάς! Αρμόδια για κρίσεις επί της ουσίας και επί του περιεχομένου της ένστασης και της αντένστασης, είναι η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία οφείλουμε να εμπιστευθούμε το έργο αυτό. Μεροληπτικά δημοσιεύματα, συκοφαντικά σχόλια ή «πονηροί» τίτλοι σε σχετικά άρθρα, δεν είναι ο ενδεδειγμένος, ψύχραιμος τρόπος κάλυψης του θέματος.

Αντίθετα, ίσως υποκρύπτουν ανησυχία ή ακόμα και ϕφόβο για την τελική έκβαση της υπόθεσης… Διατηρούμε όμως το δικαίωμα για ένα πολιτικό σχόλιο.

Αναζητώντας τα κίνητρα για την υποβολή αντένστασης από τη «Δύναμη Πολιτών» και τον κ. Άρη Βασιλόπουλο, αναρωτιόμαστε αν αυτή η πράξη τους οφείλεται στο ανιδιοτελές ενδιαφέρον και στην ξαφνική συμπάθεια προς το συνδυασμό του κ. Λύσανδρου Γεωργαμλή – τον οποίον πάντως προεκλογικά είχαν «στολίσει» με διάφορους χαρακτηρισμούς – ή οφείλεται στην έκδηλη αγωνία τους για το ενδεχόμενο επανάληψης των εκλογών της Β΄ Κυριακής, έχοντας απέναντί τους, αυτή τη φορά, το «νέο», την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και τον Γιώργο Αράπογλου.

Από το Γραφείο Τύπου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X