Στο επιτελείο του Ζιάγκου ο Γλεντής

Την Δευτέρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων η πρώτη προπόνηση της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek basket proponisi ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΝέο γυμναστή απέκτησε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, αφού πριν λίγο ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Γλεντή. Πρόκειται για καθηγητή φυσικής αγωγής που στο παρελθόν είχε περάσει από αρκετές ομάδες της Α1 και πλέον θα βρίσκεται στο τιμ του Βαγγέλη Ζιάγκου. Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε και η παραμονή στην ομάδα του φυσιοθεραπευτή Μανώλη Πετρόπουλου, ενώ βοηθός αναλαμβάνει ο Λευτέρης Ηλιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ καλωσορίζει στην οικογένειά της τον  γυμναστή Νίκο Γλεντή.  Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ο κ. Γλεντής, με ευθύνη στο personal training και με προϋπηρεσία στην Α1, στο Περιστέρι, αλλά και στους Ίκαρο Καλλιθέας, Ίκαρο Νέας Σμύρνης, Άρη Πετρούπολης, σε Τμήματα Ανδρών και Γυναικών, ενισχύει σημαντικά το επιτελείο του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Στο μεταξύ, για τρίτη συνεχόμενη περίοδο παραμένει στην ΑΕΚ ο φυσιοθεραπευτής Μανώλης Πετρόπουλος. Βοηθός φυσιοθεραπευτή αναλαμβάνει ο Λευτέρης Ηλιάδης».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X