Πάει για ξένο την θέση «4», απομακρύνεται του Μπάρλου, δύσκολο του Γλυνιαδάκη

Ζιάγκος: «Διπλή προσπάθεια στο Λαύριο λόγω των απουσιών μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagosΕίναι αλήθεια και το έχετε διαβάσει από το enwsi.gr, ότι ο Νίκος Μπάρλος αποτελεί τον διακαή πόθο της «Βασίλισσας» για την θέση «4». Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις κάτω από το καλάθι και στην ΑΕΚ τον έχουν πολύ ψηλά στην λίστα τους.

Οι συζητήσεις με τον παίκτη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά δεν έχει προκύψει μέχρι σήμερα η απάντηση του. Έτσι ο Βαγγέλης Ζιάγκος με τους συνεργάτες του στρέφονται προς άλλες λύσεις και εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ξένος για να καλύψει την θέση αυτή και στην ΑΕΚ φαίνεται να έχουν δημιουργήσει μια σχετική λίστα με παίκτες που μπορούν α έρθουν στην χώρα μας και είναι και οικονομικά προσιτοί.

Από κει και πέρα είναι δεδομένο ότι και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης είναι η ιδανική λύση για την θέση κάτω από το καλάθι. Ωστόσο είναι μια περίπτωση που παρουσιάζει δυσκολίες. Στην ΑΕΚ δεν παρατάνε την προσπάθεια για τον διεθνή σέντερ και θα εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να τον πείσουν να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X