Διευκρινήσεις Νικολάου

ΦΩΤΟ από την παρουσίαση του βιβλίου «90 χρόνια-Η ιστορία της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νικολάου NikolaouΟ υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Νικολάου μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στον novasportfm 94.6, ωστόσο με δήλωση στην επίσημη σελίδα της «Βασίλισσας» στο Facebook,  ξεκαθάρισε  ότι κάποια λεγόμενα του αλλοιώθηκαν, καταγράφοντας τις πραγματικές τοποθετήσεις του για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

1) Ο Αλέξης Αλεξίου δεν έχει κανένα δεύτερο σχέδιο στο μυαλό του για την ΚΑΕ. Ένα και μοναδικό έχει και θα αποκαλυφθεί σε όλο του το εύρος τις επόμενες ημέρες. Είπα στην εκπομπή, «έχω την αίσθηση ότι είχε δεύτερο σχέδιο κατά την περίοδο των 50 χαμένων ημερών», όταν και υπήρξαν επαφές με χρηματοδότες. Η άμεση επαναφορά και σύσταση της υπό τον Βαγγέλη Ζιάγκο νέας ΑΕΚ σε χρόνο-ρεκόρ αποδεικνύει, ότι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είχε στο μυαλό του την «επόμενη ημέρα». Σε κάθε περίπτωση αυτό που είπα, αφορούσε σε αίσθηση, σε ποιητική άδεια, και δεν συνιστούσε κρίση ή είδηση από μέρους μου.

2) Για τον Βαγγέλη Ζιάγκο, είχα πει ότι «είχα γράψει στην «ΩΡΑ των σπορ», όντας ακόμα μάχιμος ρεπόρτερ ότι «είναι 300% βελτιωμένος» και ότι «του αξίζει η θέση στην Α1, και όχι χαριστικά», επομένως «δεν τα λέω τώρα» με την παρούσα ιδιότητα. Άλλωστε, δεν θα έκανα ποτέ κρίση ως «Διευθυντής Επικοινωνίας», αν δηλαδή σωστά ή μη σωστά ο κ. Αλεξίου επέλεξε την παραμονή του. Άλλο θέμα η εκτίμησή μου προς την αξιοσύνη και την ικανότητα του κυρίου Ζιάγκου.

3) Είπα όντως ότι το ΟΑΚΑ παραμένει επικρατέστερη λύση για έδρα της ΑΕΚ, αλλά δεν έγινε σαφής η «περίπου» είδηση, τουλάχιστον, με βάση τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο. «Περιμένουμε την κυβερνητική απόφαση για τις αδειοδοτήσεις, που αφορούν στα «προβληματικά» γήπεδα», υπονοώντας ότι άνοιξε ένα μικρό παράθυρο για Ζωφριά.

4) Σε ό,τι αφορά στους στόχους, μίλησα όντως για είσοδο στα πλέι οφ, αλλά συμπλήρωσα ότι «κάτι μου λέει ότι προϊόντος του χρόνου οι στόχοι θα αλλάζουν» για όλο και ψηλότερα.

Γιώργος Νικολάου

Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X