Φινάλε αύριο στις μεταγραφές και των ελεύθερων παικτών - Σιγή ιχθύος στην ΑΕΚ

Ξανά στο τραπέζι ο Κατσουράνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis2-κατσουρανηςΤο βράδυ της Παρασκευής λήγει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες για να κάνουν δικό τους κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή, με το ρόστερ της ΑΕΚ, κατά πάσα πιθανότητα, να μένει ως έχει.

Εδώ και μέρες άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι δε θα προχωρήσουν σε κάποια επιπλέον μεταγραφική κίνηση, αφού θεωρούν ότι δεν βρέθηκε κάτι εξαιρετικό που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και συγχρόνως να έχει προοπτική παραμονής την επόμενη σεζόν. Είναι δεδομένο πάντως ότι όσο υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης κάποιου ποδοσφαιριστή, τότε τίποτα δεν αποκλείεται. Τις τελευταίες μέρες άλλωστε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συνέχιζε κανονικά τις επαφές του προκειμένου να βρει ό, τι καλύτερο με σκοπό να ενισχύσει το δυναμικό της ομάδας και κανένας δε μπορεί να με σιγουριά αυτή τη στιγμή, αν θα υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Κώστα Κατσουράνη, με τον έμπειρο μέσο να μην έχει ακόμα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, γεγονός που τον κρατάει στο …παιχνίδι της επιστροφής στην ΑΕΚ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X