Καμπερίδης: «Όνειρο ζωής για μένα αυτή η φανέλα, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Καμπερίδης: «Όνειρο ζωής για μένα αυτή η φανέλα, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kamperidis-καμπεριδηςΈστω και με καθυστέρηση ενός έτους, ο Μιχάλης Καμπερίδης συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας» και στις πρώτες του δηλώσεις ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τη νέα σεζόν. «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΚ. Ήταν όνειρο ζωής για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα, με την τεράστια ιστορία που κουβαλάει. Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Είμαστε μία νέα ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που να αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ και ταυτόχρονα να παίρνουμε τα αποτελέσματα», είπε ο διεθνής φόργουορντ στην ιστοσελίδα της μπασκετικής ΑΕΚ.

Οσον αφορά τους προσωπικούς στόχους και τον κόσμο της ΑΕΚ, ο Καμπερίδης ήταν ξεκάθαρος. «Πιστεύω ότι όταν έρθει η στιγμή να φορέσω αυτή τη φανέλα στους επίσημους αγώνες, θα είμαι έτοιμος να δώσω το 150% των δυνατοτήτων μας και να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, εγώ και οι συμπαίκτες μου να φτάσουμε βήμα-βήμα εκεί που θέλουμε. Για τον κόσμο, ό,τι και να πω είναι λίγο. Ξέρω ότι θα είναι πάντα εκεί, δίπλα μας και αυτό νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο από όλα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X