Οι "παγίδες", τα συνεχόμενα εκτός έδρας και οι ...σφήνες του κυπέλλου

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Φωκικός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek - fokikos endekada ΑΕΚ - ΦΩΚΙΚΟΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΗ κλασική ατάκα των παραγόντων μετά από κάθε κλήρωση είναι: “Δεν παίζει ρόλο το πρόγραμμα, αφού όλοι θα παίξουμε με όλους”. Κι όμως, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν τη συγκεκριμένη …εύκολη απάντηση στο στόμα τους, όλοι γνωρίζουν ότι ο καταρτισμός του προγράμματος έχει τη σημασία του. Στην προκειμένη περίπτωση είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ΑΕΚ θα παίξει τρία ματς εκτός έδρας (με Παναιγιάλειο, Χανιά και Αχαρναϊκό), ενώ ενδιάμεσα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ ίσως τον πιο ισχυρό της αντίπαλο στον όμιλο, τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αν συνυπολογίσουμε ότι μέσα στο χρονικό διάστημα 23-25/9 θα υπάρχει και αγώνας για την 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας (από κλήρωση θα προκύψει αν είναι εντός ή εκτός έδρας), καταλαβαίνει κανείς ότι το πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο “βαρύ” για την Ένωση στις αρχές.

Μια χρονική περίοδος που επίσης έχουν εντοπίσει οι άνθρωποι της ομάδας είναι από τις 5/10, όταν και θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα του Νίκου Κωστένογλου, ως και τις 9/11, ημερομηνία κατά την οποία θα φιλοξενήσουν την Επισκοπή. Μέσα σ’ αυτό τον μήνα ο δικέφαλος θα παίξει τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Χανιά – Αχαρναϊκό και Παναχαϊκή, έχοντας ενδιάμεσα ρεπό την 5η αγωνιστική. Το ρεπό πάντως δε θα το χαρούν και ιδιαίτερα αφού από 28-30/10 θα γίνει η 2η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου (επίσης ακόμα δε γνωρίζουμε αν θα είναι εντός ή εκτός έδρας ματς), κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά δε θα υπάρχουν μέρες ξεκούρασης. Στη συνέχεια πάντως το πρόγραμμα είναι πολύ πιο …στρωτό για την ΑΕΚ, η οποία στο β’ γύρο θα έχει ένα περισσότερο ματς στην έδρα της απ’ ότι στον α’ γύρο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X