Κασελάκης στο enwsi.gr: "Ηρθα στην ΑΕΚ για το μεγάλο όνομα και τον κόσμο της"

Κασελάκης στο enwsi.gr: "Ηρθα στην ΑΕΚ για το μεγάλο όνομα και τον κόσμο της"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KASELAKISΗ ΑΕΚ ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ξανά το στέμμα της Βασίλισσας. Όμως αυτή η λάμψη της, μπορεί να “προσελκύσει” ακόμα παίκτες και να τους “τραβήξει” από άλλες ομάδες. Ο Λεωνίδας Κασελάκης προτάσεις στα χέρια του είχε πολλές. Όταν ωστόσο τον προσέγγισε ο Βαγγέλης Ζιάγκος και έκανε εικόνα στο μυαλό του, το πως είναι να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα και να παίζει μπροστά στον κόσμο, είπε αμέσως το “ναι” στην ΑΕΚ. Γι αυτή την επιλογή του, για τους στόχους και τα όνειρα του, μιλά ο Κασελάκης αποκλειστικά στο enwsi.gr. Και πρόκειται για την πρώτη του συνέντευξη, ως παίκτης πλέον της νέας ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την αποκλειστική συνέντευξη του Κασελάκη στο enwsi.gr:

Τι σε έκανε να πεις το ναι στην πρόταση της ΑΕΚ;

«Καταρχήν με έκανε το όνομα της ΑΕΚ αλλά και ο κόσμος της. Ανυπομονώ να μπω στην ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν, γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολη η επιλογή ενός παίκτη. Πραγματικά θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους που κάθονται με τις ώρες και βλέπουν τόσους παίκτες και ξεχωρίζουν τον καλύτερο».

Ποιοι είναι οι στόχοι της φετινής χρονιάς;

«Δεν θέλω να βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Καταρχήν η ομάδα ακόμα στελεχώνεται. Δεν θέλω να δίνω ψεύτικες υποσχέσεις, αυτό που θέλω είναι να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα και μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά».

Για τον Βαγγέλη Ζιάγκο;

«Δεν έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά τον ξέρω και με ξέρει. Μου έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση και σαν προπονητής αλλά και στην επικοινωνία που είχαμε προκειμένου να έρθω. Μου έδειξε ότι με εμπιστεύεται και αυτό είναι σημαντικό».

Πως αισθάνεσαι να παίζεις για την ΑΕΚ;

«Δεν το έχω νιώσει ακόμα αλλά ανυπομονώ. Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ πάντα θα είναι μεγάλες. Μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε στις προπονήσεις, με συγκέντρωση, και βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Όλοι ξέρουν τη δυναμική που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ, ξέρουμε τι λαό έχει και περιμένουμε να μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος είναι η πηγή αυτής της ομάδας, ξέρω ότι θα στηρίξει την ΑΕΚ και μάλιστα είμαι σίγουρος ότι δίνει ώθηση και στην ομάδα να πετύχει τη νίκη. Πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα που θα παίξω μπροστά σ’ αυτό τον κόσμο».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X