Εκδικάζεται η ένσταση του Αράπογλου που θα κρίνει πολλά για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Κρίσιμη μέρα για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τις εξελίξεις που αφορούν τον δημαρχιακό θώκο είναι η αυριανή (9/9), καθώς θα εκκινήσει η διαδικασία ένστασης που θα υποβάλει ο Γιώργος Αράπογλου. Στο διοικητικό πρωτοδικείο ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης θα καταθέσει ένσταση κατά των αποτελεσμάτων της πρώτης εκλογικής Κυριακής, όταν ο Αράπογλου βρέθηκε τρίτος (και εκτός της επόμενης εκλογικής μάχης), μόνο λίγες ψήφους πίσω από τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή.

Το εντυπωσιακό, που φανερώνει βέβαια και πολλά για τις εξελίξεις, είναι πως αντένσταση στην προσπάθεια του Αράπογλου δεν κατέθεσε ο άμεσα θιγόμενος, Γεωργαμλής, αλλά ο Βασιλόπουλος! Ισως επειδή ο νυν δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν θα είναι διόλου εύκολα γι’ αυτόν έπειτα από όσα ακολούθησαν την εκλογή του, με άξονα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η απόφαση για την ένσταση του Γιώργου Αράπογλου (ξεκάθαρα υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου, με δυνατές «κιτρινόμαυρες» παρουσίες όπως οι Παυλής και Ντικιάδης) αναμένεται σε διάστημα ενός μήνα. Σε περίπτωση δικαίωσης του Αράπογλου, τότε αυτόματα θα ανακυρηχθεί εκείνος δεύτερος και θα επαναληφθεί η καθοριστική εκλογική μάχη, μεταξύ του Αράπογλου και του Βασιλόπουλου πλέον. Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν το αποτέλεσμα της διαδικασίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X