Σύνθημα νίκης από τον Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ, εν όψει της ρεβάνς με τον Φωκικό

ΦΩΤΟ από την προετοιμασία της ΑΕΚ στα Χάνια του Πηλίου Όγδοη ημέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas2Από την πρώτη ημέρα που έγινε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Φωκικό, όταν και οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν εύκολα με 4-0. Πλέον την Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας η Ένωση θα παίξει την ρεβάνς, η οποία όχι μόνο μοιάζει αλλά και είναι τυπική διαδικασία.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε σήμερα να βάλει τους παίκτες στο κλίμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους χτύπησε «καμπανάκι» ενόψει της αναμέτρησης που έρχεται.

«Δεν θα συναντήσουμε ίδιες συνθήκες με αυτές του Ολυμπιακού Σταδίου. Θα παίξουμε σε μικρό γήπεδο, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη. Θα πρέπει να αγωνιστούμε έτσι όπως ξέρουμε», ήταν τα σύντομα λόγια του προπονητή προς τους παίκτες της ΑΕΚ».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X